haber

ALTINBAŞ YÖNETİM KURULU BAŞKANI İMAM ALTINBAŞ’TAN MEZUNLARA ANLAMLI MESAJ

Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle düzenlenemeyen Altınbaş Üniversitesi mezuniyet törenleri, bu yıl kontrollü normalleşme döneminde sağlık tedbirlerine uygun olarak açık hava programlarıyla gerçekleştirildi. Törende 2019-2020 ve 2020-2021 akademik yılında Altınbaş Üniversitesinden mezun olan 2 bin 500 öğrenci ile bir araya gelen Altınbaş Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş, gençlerin pandemi şartlarına rağmen, eğitim hayatında ciddi başarılar gösterdiğine ve bu dönemde akademisyenlerin de özverili davranıp, her anlamda öğrencilerin yanında olduğuna değindi. Altınbaş, yeni mezun olan gençlere konuşmasında başarılar diledi ve önerilerini paylaştı.

“Şartlar ne olursa olsun, 70 yılı aşkın süredir faaliyet gösterdiğimiz alanlarda bakış açımız, birlik ve beraberlik duygusu ile hareket etmemizdir. Tüm sektörlerde Türkiye ekonomisine katkı sağlamak amacıyla çıktığımız bu yolda eğitim, bizim ailece en değer verdiğimiz, sosyal sorumluluk olarak gördüğümüz alanımızdır. Aynı zamanda başka bir maneviyatı da içinde barındırır. Babamız Merhum Mehmet Altınbaş’ın bize vasiyetinde, “eğitime yatırım yapacaksınız” sözü bizim için en değerli sözümüz olmuştur. Bu yüzden de Mehmet Altınbaş Vakfı ile kurulan Altınbaş Üniversitesinde siz değerli öğrencileri görünce, bu vasiyeti yerine getirmek bizleri çok onurlandırmaktadır dedi”

Amacının gençlerimizin dünyada bizleri en iyi şekilde temsil etmesi için ilerlemesine yardımcı olmak olduğunu belirten Altınbaş, konuşmasına “Çünkü biz şuna inanırız. “ Ülkenin geleceğinde fark yaratmak, ancak fark yaratan bir eğitimle mümkün olur”. diyerek sözlerine gençlere şu tavsiyeyi vererek devam etti .“Sizlere bu noktada en önemli tavsiyem, işinizi severek yapmanız olacaktır. İşini severek yapmak sizi her zaman başarıya götürecektir.