HAKKIMIZDA

VEGA Okulları, 70 yılı aşkın süredir birçok alanda başarıyla faaliyet gösteren Altınhas Holding çatısı altında, 2014 yılında kuruldu. Dünyayı daha iyi bir yer haline getirecek temel gücün eğitim olduğuna inanan; insana, insanlığa değer katmayı görev edinen Altınbaş Ailesi, eğitimdeki yolculuğuna Yönetim Kurulu Başkanımız İmam Altınbaş’ın 'zorlu toprakların güçlü çocuklarını yetiştirmek' misyonu ile çıktı.

Halihazırda 3 kampüste 10 okulla eğitim hizmeti veren VEGA Okulları olarak hedefimiz; öğrenim standartları yüksek, uluslararası bakış açısına sahip, geleceğimizin emanetçileri olan öğrencilerine ilham veren bir eğitim ağı oluşturmak ve geleceğe Atatürkçü, bilgiyle barışık, üretken, dünya vatandaşı nesiller yetiştirmektir.

Altınbaş Grubunun doğal birer üyesi kabul edilen VEGA Okulları öğrencileri hem Altınbaş Üniversitesinde hem de üniversite sonrasında grubun yurt içi ve yurt dışında faaliyet gösteren onlarca şirketinin işe alımlarında avantajlı bir konuma sahip olmaktadır.

VİZYON

Öğretimdeki yüksek standartları ve global bakış açısıyla, Türkiye’nin ve dünyanın lider eğitim kurumları arasında yer edinmek.

MİSYON

Nitelikli eğitim kadrosu ile öğrencilerini kaliteli eğitimle donatmak ve onlar aracılığıyla ülkesine ve dünyaya değer katmak.