EĞİTİM UYGULAMALARIMIZ

INTERNATIONAL CORNER

Yurt Dışı Eğitim İmkanlarında Vega Farkı

Vega Okullarından Yurt Dışına Açılan Doğru Kapı

Öğrencilerimizi hem yurt içinde hem de yurt dışında fark yaratacakları 21. yy becerilerine sahip dünya vatandaşları olarak yetiştiririz. Eğitimin en önemli parçalarından birinin yabancı dil olduğu bilinciyle tüm öğrencilerimizin dil gelişimini destekleriz. Öğrencilerimizin kişisel portfolyolarını donatmaları için en önemli adımlardan birinin yurt dışı eğitimi olduğuna inanır ve Senin Geleceğin Yurtdışı Eğitim ve Danışmanlık iş birliği ile öğrencilerimize profesyonel destek sunarız.

25 yılı aşkın bir süredir eğitimin içinde, eğitmen ve öğrencilerle edindiği tecrübeleri kişisel ihtiyaçlara uygun olacak şekilde özel ders, öğrenci koçluğu, yurtdışı eğitim konularında danışmanlık hizmeti veren Senin Geleceğin Yurtdışı Eğitim ve Danışmanlık’tan aldığımız profesyonel destek ile Vega Okulları olarak öğrencilerimizin ihtiyaçlarına, hedeflerine ve bütçesine en uygun olanları seçer ve öğrencilerimizi en uygun yurt dışı eğitim seçeneklerine yönlendiririz.

Vega Okulları - Senin Geleceğin iş birliği sayesinde, öğrencilerimize özel bireysel analiz ve akademik danışmanlık ile uygun ülke, dil okulu, lise, üniversite ve bölüm tespitinde, başvuru ve kabul süreci yönetiminde bulunur, vize başvuru ve yolculuk organizasyonlarını öğrencilerimiz ile birlikte yürütürüz. Yurt dışında ise havaalanı karşılama ve transfer konusunda, şehir oryantasyonu ve kayıt işlemlerinde, geçici ve kalıcı konaklama temininde, yurt yerleştirmelerinde, oturma izni ve diğer resmi başvurularda danışmanlık yaparız.

Vega International Corner ile öğrencilerimiz aşağıdaki yurt dışı eğitim danışmanlık hizmetlerinden faydalanabilmektedir.

• Yaz Okulları
  • Dil Okulları
  • Lise Değişim Programları
  • Lise Yerleştirme Programları
  • Lise Öğrencileri için Kredili Yaz Okulları
  • Üniversite Başvuru- Yerleştirme
  • Yurt Dışı Eğitimde Kariyer Koçluğu

Vega Okulları International Corner ile öğrencileri aşağıdaki ülkelerde eğitim alabilmektedir.

• Amerika- Kanada -İngiltere- İrlanda
  • Almanya- Avusturya
  • Polonya-Macaristan
  • İtalya- Hollanda
  • Finlandiya -Norveç- İsveç- Danimarka
  • İsviçre
  • Kore -Japonya- Singapur- Malezya
  • Makedonya- Ukrayna
  • Rusya

Vega International Corner ile öğrencilerimiz aşağıdaki sınavlara profesyonel danışmanlık ile hazırlanabilmektedir.

• TOEFL
  • IELTS