VEGA KIŞ OKULLARI

Öğrencilerin fiziksel, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediğimiz VEGA KIŞ OKULLARI 5 Ekim’de başlıyor.

Spor, sanat ve teknoloji alanlarında bir çok branşta seçenekler sunan KIŞ OKULLARI programımızda öğrencilerimizin yanı sıra velilerimize yönelik dersler de bulunuyor. VEGA Okullarının yetkin eğitim kadrosu tarafından hazırlanan programımız okulumuzun velisi/öğrencisi olmayanların katılımına da açık ve ücretlidir.

VEGA KIŞ OKULLARI ile ilgileniyorsanız kampüslerimizin sunduğu program detaylarına aşağıdaki pdf dosyalarını tıklayarak ulaşabilirsiniz. Kayıt sürecine ilişkin bilgi almak için lütfen aşağıdaki formu doldurunuz. En kısa zamanda tarafınıza dönüş yapılacaktır.

Bahçeşehir Kampüsü Programı

Beylikdüzü Kampüsü Programı